[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Cât de sexy este sora lui Penelope Cruz! Monica are 41 de ani şi este confundată mereu cu actriţa

Penelope Cruz este, de departe, una dintre cele mai frumoase şi mai sexy actriţe din lume, însă oare câţi ştiu cum arată Monica, sora ei?

Născută pe 14 martie 1977, Monica Cruz este la fel de frumoasă ca sora ei mai mare şi este dansatoare, model şi actriţă, însă nu la fel de faimosă ca Penelope. Pe cele două le despart trei ani, dar atunci când se aranjează la fel, pot fi considerate gemene.

Recent, Monica Cruz a participat la mai multe evenimente mondene din Spania şi a reuşit din nou să atragă toate privirile celor din jur. De-a lungul carierei, sora lui Penelope Cruz a colaborat cu retailerul spaniol Mango şi brandul de lenjerie intimă Agent Provocateur şi a jucat în filme precum „L’inchiesta“ şi „Un paso adelante“.

Monica Cruz este singură şi are o fiică, Antoanella, pe care a conceput-o folosind sperma unui donator anonim. „N-a fost o decizie pe care am luat-o pe loc. Dar după ce m-am gândit la asta şi am analizat bine situaţia, am ştiut că se va întâmpla. Să fiu mamă era mai important decât să risc să pierd timp preţios“, spunea, în anul 2014, Monica Cruz.

okmagazine.ro


OCT 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...