[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Cât de tare a slăbit Mila Kunis!

Ieri seară actrița și-a făcut apariția la premiera noii sale pelicule, The Spy Who Dumped Me, în Los Angeles… Iar noul look al Milei este evident cu mai multe kilograme în minus…

La premiera comediei The Spy Who Dumped Me, Mila a purtat o rochie roșie vaporoasă, menită probabil să-i ascundă silueta mai firavă… Dar chiar și așa, a fost evident că Mila a slăbit. Probabil că o consumă viața cu cei doi copiii pe care-i are cu soțul Ashton Kutcher: Wyatt, de 3 ani, și Dimitri, de 1 an. În același timp, însă, tabloidele au tot scris că mariajul celor doi, început în 2015, ar întâmpina mari probleme. Acesta să fie motivul pierderii ei în greutate? Mila neagă, totuși, zvonurile.

Premiere Of STX Entertainment's "A Bad Moms Christmas" - Red Carpet

 

„Ştiu din ziare că sunt însărcinată o dată pe an şi divorţez în fiecare an. Dintre astea două, tata speră mereu că sarcinile sunt reale”, spune Mila râzând. „Eu nu mai stau de mult să citesc tabloidele. Dar le văd în trecere la tarabe şi citesc titlurile fugitiv. Singurul lucru care mă deranjează în legătură cu asta este că părinţii şi bunicii mei câteordată sunt derutaţi. Nu mai ştiu ce să creadă. La un moment dat, au scris că sunt însărcinată, dar am fost dusă de urgenţă la spital. Prin ce stres a trecut atunci familia mea nimeni nu va înţelege.”

okmagazine.ro


IUL 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...