[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Cât îi ia Andreei Bălan să-și adoarmă fetița. Nu îi e ușor!

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit că nu-i este deloc ușor să-și adoarmă fetița. Artista are nevoie de o oră pentru ca micuța să adoarmă. Andrea Bălan are o fetiță, Ella, din mariajul cu actorul George Burcea.

Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cu ce probleme se confruntă în viața de mămică. Cântăreața a explicat că îi este greu să o adoarmă pe fiica sa. „Totodată și eu întreb mămicile cum își pun bebelușii/copilașii la somn.  La mine durează o oră în fiecare seară până adoarme. La voi cum e?”, a spus Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

E foarte important ca în fiecare seară să facem ceva. Fie mergem în parc, fie mergem la locul de joacă, fie în mall ca să alerge, să se zbenguie, pentru că dacă nu-și consumă energia, adoarme foarte târziu, la 23:00, 23:30, ceea ce nu este bine. De obicei, îi ia 45 de minute să adoarmă”, a explicat Andreea Bălan într-un vlog.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

andreea-balan2-1

libertatea.ro


FEB 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...