[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Câtă risipă! CADOURILE extravagante pe care le primesc copiii vedetelor de ziua lor

Odorurile starurilor merită tot ce-i mai bun pe lume, nu-i așa? Bineînțeles! Și părinții lor faimoși vor să dovedească acest lucru an de an, pe măsură ce micuții lor cresc și, sperăm noi, încep să aprecieze cadourile excentrice și foarte scumpe pe care le primesc.

Valentina Paloma Pinault

Când ești odorul superstarului hollywoodian Salma Hayek și al miliardarului francez François-Henri Pinault nimic nu e prea mult. La numai 4 ani, tăticul cel grijuliu a pus deoparte nu mai puțin de 12 milioane de dolari pentru ca micuța să îi poată folosi, la maturitate, când s-o muta singură într-o vilă de o asemenea valoare. Vila pe care au pus deja ochii părinții Valentinei se află în Los Angeles și, cu toate că nu este folosită, se plătesc încă de-acum 50.000 de dolari numai în taxe și impozite.

Louis Bullock

Când micuțul Sandrei Bullock a împlinit un an, a primit un print semnat de Andy Warhol în valoare de 14.000 de dolari. Ce poate face un bebeluș cu asemenea piesă artistică și complet… nefolositoare, n-avem nicio idee. Oricum actrița s-o fi gândit că nu e niciodată prea devreme să-și educă odorul cu privire la cultura și arta care ne înconjoară.

Max & Emme Muñiz

Să spui că gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony sunt răsfățați este puțin spus. Nu numai că primesc cadouri extravagante de ziua lor, însă primesc tot ce-și pot dori doar așa, pentru simplul fapt că există. Astfel, ei au la dispoziție propria lor aripă de casă în vilele divei latino și, pe vremea când erau bebeluși, aveau suzete cu diamante. Mai mult de-atât, Max și Emme au fiecare poneiul lor și nu mai vorbim de armata de angajați disponibili 24 de ore din 24 numai pentru ei.

North West

Când a împlinit numai un anișor, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West a primit o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 50.000 de dolari. Și, ca răsfățul să continue tot restul anului, nu numai de ziua ei, mămica și tăticul i-au pus la dispoziție propriul chef și o echipă întreagă de bodyguardzi.

Monroe & Moroccan Cannon

Nici nu apucaseră să vină pe lume când gemenii lui Mariah Carey și ai lui Nick Cannon au început deja să primească unele dintre cele mai scumpe obiecte destinate nou-născuților existente pe piață. Astfel, ei aveau fiecare câte un pătuț de 20.000 de dolari fiecare și multe alte lucrușoare încrustate cu pietre prețioase și chiar suflate în aur. Evident că pentru prima lor aniversare, totul a fost permis. Gemenii și-au serbat primul an la Paris, în cadrul unei petreceri de top, în care băiețeii invitați purtau frac, iar fetițele, rochițe de designer.

www.okmagazine.ro


FEB 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...