[ X ]
[ X ]
FRESH
Încă o lovitura pentru Meghan Markle! Nu va mai fi Ducesă. Ce nume ...
NU E ACTIVĂ pe rețelele de socializare! Doina Stimpovschi: „În fiecare ...
Iubirea NU ȘTIE DE VIRUȘI! Olia Tira, „scăldată” în trandafiri TREI ...
Soția unui interpret, însărcinată în 8 luni, A POZAT COMPLET GOALĂ: ...

Cătălin Botezatu rămâne fără job din cauza problemelor de sănătate? Iată cât de mult a slăbit designerul! FOTO//

La începutul lunii septembrie, Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la colon în Turcia, presa tabloidă din ţara noastră afirmând că designerul a fost la un pas de moarte, scrie okmagazine.ro.

După ce şi-a revenit şi s-a întors în România, Bote a postat pe reţelele de socializare nu mesaj prin intermediul căruia îşi anunţa fanii că este bine, dar că va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

Din păcate, problemele de sănătate i-au afectat şi activitatea profesională celebrului designer, care ar putea rămâne fără job. Deoarece recuperarea este de durată, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunţe la rubrica pe care o avea la Kanal D în emisiunea lui Teo.

Ajuns la aproape 53 de ani, vârstă pe care o împlineşte la începutul lunii decembrie, Bote a decis să-şi dedice timpul în exclusivitate recuperării, astfel că şi-a pus toate proiectele în aşteptare. Acest lucru i-a făcut pe şefii de la Kanal D să se gândească la un înlocuitor pentru el şi pentru celebrul show „Bravo, ai stil“, acolo unde Cătălin Botezatu este jurat.

OCT 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...