[ X ]
[ X ]
FRESH
Jurnalista Doina Chiorescu – SEXY pe plajele din India: „M-am îndrăgostit ...
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii

Caută motiv de ceartă doar pentru a sări la bătaie. Cele mai violente femei de la Hollywood!

Iuți la mânie! Dar și-au pierdut oare mințile sau au toate motivele din lume să dea cu partenerii lor de pământ? Cert e că aceste dive recurg la gesturi agresive, despre care tabloidele americane scriu cu lux de amănunte.

Tori Spelling. De când l-a prins pe tatăl celor cinci copii ai ei făcându-și de cap cu alta, n-a mai avut viață cu el! Cei doi soți s-au certat întruna, după care, de dragul minorilor lor, au îngropat securea războiului. Dar tot degeaba. Pentru că sunt din nou la cuțite. Numai în ultima săptămână au avut loc trei incidente majore între cei doi soți. Ultimul, pe 11 martie, când poliția a fost chemată din cauză că Tori și Dean McDermott s-au certat atât de tare, de față cu copiii lor, la un restaurant din California. Se pare că actrița nu și-a revenit după criza nervoasă pe care a avut-o abia acum câteva zile (când poliția a fost, din nou, chemată), pentru că tot ea părea a fi și ieri cauza îmbrâncelilor și a violenței dintre ea și soțul ei.

25 februarie a fost ziua în care fostul star din Melrose Place și-a luat la bătaie iubitul, gest pentru care ea a fost arestată. De fapt, motivul pentru care actrița a ajuns în arest este și pentru că Heather s-a opus arestării și i-a luat la bătaie și pe cei trei polițiști care s-au prezentat la fața locului pentru a investiga un eventual caz de violență domestică. Ce s-a întâmplat cu Locklear, de a ajuns să țină prima pagină a ziarelor cu știri absolut șocante de agresiune fizică??

Emma Roberts. De unde o fi moștenit temperamentul violent, de la tatăl ei, actorul Eric Roberts, sau de la mătușa ei, superstarul Julia Roberts? Niciunul nu s-a remarcat cu antecedente memorabile de acest fel, așadar e doar “vina” ei. Sau, mă rog, și a individului care a scos-o din sărite. “Inculpatul” este nimeni altul decât fostul ei logodnic, Evan Peters, care nu știu ce i-o fi făcut sau spus în 2013, dar n-a fost deloc bine primit de către actriță. Pentru că, atunci când poliția a venit să-i despartă pe cei doi, el avea deja nasul plin de sânge și câteva urme de dinți pe piele. Auci!

Carmen Electra. A avut relații amoroase memorabile cu Prince și Dave Navarro, însă abia cea cu Dennis Rodman a devenit preferata tabloidelor de peste Ocean și asta din cauza laturii violente a mariajului celor doi. Se pare că Dennis și Carmen se băteau parte în parte, niciunul nerenunțând să-și impună personalitatea puternică și părerile personale. Până la urmă, acuzațiile de agresiune fizică pe care și le-au adus reciproc au fost retrase, iar cei doi soți au renunțat la căsnicie pe cale amiabilă. Deci se poate! Chiar și la Hollywood.


MAR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...