[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Ce bombe sexy i-au trecut prin pat lui Bradley Cooper! Cameron Diaz este una dintre ele

Bradley Cooper (44 de ani) a fost părăsit de Irina Shayk, top-model Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani, după patru ani de relaţiie. Cei doi nu tranmsi încă un mesaj oficial prin care să confirme despărţirea, însă Irina a fost surpinsă părăsind casa din New York cu o valiza voluminoasă, semnă că situaţia dintre ei este una destul de clară.

Irina este o femeie frumoasă, cu un chip angelic şi nişte picioare care ar face invidios pe oricine, iar Bradley este cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are faţă de tinerele cu trăsături perfecte. Iată cine au fost vedetele care,la un moment dat, i-au cucerit inima actorului american!

Bradley Cooper a fost protagonistul unor scandaluri izvorâte dintr-o idilă interzisă aşa cum s-a întâmplat în cazul multor alţi actori care şi-au lăsat căsătoriile în urmă pentru a trăi poveşti de iubire alături de colegii sau colegele de platou de care s-au îndrăgostit în timpul filmărilor. Zvonuri despre despărţirea celor doi au apărut pentru prima oară în timpul campaniei de promovare a filmului „A Star Is Born”, peliculă pe care Bradley Cooper a regizat-o şi în care a jucat alături de celebra cântăreaţă Lady Gaga.

Lady Gaga a fost nevoită să răspundă acuzaţiilor în cadrul unei emisiuni din Statele Unite. Întrebată de gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, cântăreaţa a răspuns că nu are o legătură amoroasă cu actorul şi că apropierea fizică şi îmbrăţişările pe care le-au împărţit în văzul tuturor nu au reprezentat nimic mai mult dect un act de teatru, pentru a păstra credibilitatea poveştii prezentate în film.

76th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Cu toate acestea, nu doar apropierea lui Bradley faţă de Lady Gaga ar fi de vină pentru separare, ci şi tensiunea pe care o resimţeau de mai multă vreme în interiorul cuplului. „Au petrecut timp separaţi unul de celălalt pentru a vedea cum s-ar simţi”, a spus o sursă din interior pentru E!News. „Au investit foarte mult în relaţia lor şi este foarte dificil să îi pună capăt. Cei doi îşi iubesc enorm fetiţa şi acest lucru nu se va schimba orice ar fi”, a adăugat sursa.

Bradley Cooper este un bărbat carismatic care întotdeauna s-a bucurat de zâmbetele prietenoase ale colegelor de platou. Iată ce actriţe au fost vrăjite, de-a lungul timpului de actorul american.

În luna decembrie a anului 2005, Bradley Cooper a întâlnit-o pe actriţa Jennifer Esposito cu care s-a logodit în luna octombrie. Nunta a avut lco în decembrie 2006, însă iubirea dintre ei nu a trecut testul timpului. Câteva luni mai târziu, în mai 2007, cei doi au divorţat.

După mariajul nereuşit Bradley şi-a găsit liniştea în braţele actriţei Cameron Diaz, însă nici povestea lor nu a fost una cu final fericit. Între 2007 şi 2008 au format un cuplu, apoi au hotărât să se despartă în termeni amicali.

6bb8b128a14086341a287639b35b8c7b

Între anii 2008 şi 2009 actorul a petrecut clipe frumoase şi şi-a exprimat afecţiunea faţă de directoarea de casting Isabella Brewster.

În perioada 2009-2011 Renee Zelleweger s-a bucurat de atenţia actorului. Anul 2011 a fost unul încărcat pentru Bradley Cooper,căci doamnele care i-au trecut pragul casei nu au fost deloc puţine. Potrivit zvonurilor, Olivia Wilde, Jennifer Lopez, Melanie Laurent şi Zoe Saldana se numără printre cele care au petrecut clipe intime alături de acesta în cursul anului 2011.

shutterstock_10047966d

Între 2013 şi 2015 Suki Waterhouse a fost cea căreia actorul îi făcea declaraţii de iubire. După separarea de aceasta Bradley a întâlnit-o pe Irina Shayk, care la rândul său abia încheiase o relaţie cu Cristiano Ronaldo. La finalul anului 2015 cei dou au recunoscut că formează un cuplu, Irina a devenit mama unei fetiţe doi ani mai târziu, iar Bradley şi Lady Gaga par să se fi îndrăgostit pe platoulde filmare a filmului A star is born, în anul 2019.

click.ro


IUN 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...