[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Ce CADOU a primit Cristiano Ronaldo de la IUBITA SA, Georgina Rodriguez. Ce reactive a avut portughezul

Cristiano Ronaldo trăieşte de la sfârșitul lui 2016 o poveste de dragoste cu Georgina Rodriguez, un model foarte apreciat. Pe 5 februarie, fotbalistul lui Juventus Torino a împlinit 35 de ani, iar iubita lui i-a făcut un super cadou.

Georgina Rodriguez i-a făcut o surpriză lui Cristiano Ronaldo și i-a dăruit un Mercedes-AMG G 63, în valoare de aproximativ 135.000 de euro. Atacantul a fost încântat și a postat pe rețele de socializare și un video sugestiv.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au o fetiţă, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Portughezul mai are trei copii, Cristiano Jr. (născut în iunie 2010), Eva şi Mateo (gemeni născuţi în iunie 2017).

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

În prezent, Cristiano Ronaldo are o avere estetimată la 400 milioane de euro. Nu a avut, însă, o copilărie prea fericită, după cum mărturisea în cadrul unui interviu acordat anul trecut, în noiembrie.

“Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună”, a spus Cristiano Ronaldo.

cancan.ro


FEB 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...