[ X ]
FRESH
Cea mai spectaculoasă apariție a Letiziei din ultima vreme! Regina ...
Are o colecție cu peste 100 de PERECHI DE PANTOFI! Oleg Popan: „Când ...
A muncit mai mult de un an în Malaezia și a călătorit ÎN PESTE 50 ...
Brigitte și Emmanuel, schimb de replici în public. Prima-doamnă a ...

Ce face Anna Lesko pentru a menține FOCUL PASIUNII în relația cu iubitul. „Mă jucam cu suprapunerile textile”

Ce face Anna Lesko pentru a menține focul pasiunii în relația cu iubitul. Artista a făcut dezvăluiri picante din intimitate. Artista are un băiețel și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl micuțului.

Atunci când vina vorba despre iubitul ei, Anna Lesko știe cum să facă pentru a menține aprins focul iubirii. Deşi mulţi s-ar aştepta ca Anna Lesko să îmbrace rochia de mireasă şi să se mărite cu tatăl băieţelului ei, vedeta nu are niciun gând de acest fel. Cântăreaţa susţine că are o relaţie perfectă şi nu vrea să strice armonia familiei ei cu un act de care nu are nevoie.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy artiste de la noi

„Mă jucam cu suprapunerile textile. Am spus că poate ar fi mai comod aşa. M-am chimbat, recunosc. am făcut o valiză şi am pus toate rochiţele mele cu iz rusesc aşa, le-am pus deoparte”, a spus Anna Lesko la Antena Stars.

„Eu sunt un fel de muză pentu echipa care lucrează pentru mine. A face un styling pentru cineva este ceva foarte dificil. Acea persoană trebuie să te inspire. Eu chiar fac asta. Pentru tatăl copilului meu sunt o muză. Sunt dură, sunt cumva… ţin aşa la distanţă anumite chestii pe care nu vreau să le consum. Dacă tu nu ştii să pui problema şi să o trăieşti frumos, să păstrezi acest spaţiu de intimitate între noi devine aşa o relaţie sufocantă. Ne iubim foarte mult. Până şi într-o conversaţie îmi place să fiu surprinzătoare pentru el. (…) Dacă eşti frumoasă şi deşteaptă poţi să îl ţii toată viaţa ta.. Adam în viaţa noastră nu a fost niciodată nicio piedică”, a mai spus Anna Lesko.

www.libertatea.ro


DEC 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...