[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Ce fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

La vârsta de numai 20 de ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis (46 de ani) şi a actorului Johnny Depp (56 de ani), calcă pe urmele celebrilor săi părinţi. Ea este deja o mare vedetă în modă.

Frumoasa Lily-Rose Depp a fost surprinsă nu demult de paparazzi Click! plimbându-se prin Bucureşti, unde a venit pentru a turna un nou film, intitulat ”Voyagers”. Ea a jucat deja în zece filme şi promite să facă mare carieră în cinema ca şi tatăl ei, Johnny Depp.

Însă Lily-Rose este înainte de toate, deja, un manechin de succes. Moştenind-o pe mama ei, Vanessa Paradis, cântăreaţă şi actriţă franceză, dar şi fotomodel de carieră, ambasadoarea casei de modă Chanel, între 1991 şi 2015, Lily-Rose Depp s-a afirmat în lumea modei de la vârsta de numai 16 ani. În 2015, ea a devenit noua imagine a Casei Chanel.

În acelaşi an a apărut pe prima pagină a revistei “Vogue Paris”, în numărul de Crăciun. În 2016, ea a devenit cea mai tânără imagine a parfumului Chanel No 5. Un an mai târziu a defilat pe podium în rochie de mireasă, tot pentru Chanel. În 2018, Lily-Rose a devenit muză pentru rujul Rouge Coco Gloss şi pentru Lip Blush. După despărţirea părinţilor ei, din 2012, Lily-Rose face naveta între Los Angeles, unde locuieşte tatăl, şi Paris, unde stă mama sa.

24-foto1-90-240-profimedia-0334160454-2

click.ro


IUL 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...