[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Ce frumoasă e fiica lui Kate Moss! Lila a prins un contract de milioane la doar 17 ani

Pe cât de rebelă este Kate Moss, în vârstă de 46 de ani, pe atât de cuminte este fiica ei Lila, de 17 ani. Adolescenta care seamănă enorm de bine cu celebra ei mamă a pozat recent pe coperta revistei ”V”. Majoritatea criticilor de modă au apreciat asemănarea și seriozitatea Lilei în cariera de fotomodel. Ei sunt convinși că își va depăși mama.

Kate Moss are cu ce se mândri. Fiica ei Lila Moss, în vârstă de 17 ani îi calcă pe urme. Chiar dacă încă încă nu are 1,7 metri înălțime ca mama ei, Lila nu se sfiește să sfideze gravitația defilând pe podium pe tocuri înalte de aproape 10 cm. Lila Grace este rezultatul iubirii dintre Kate Moss și ziaristul Jefferson Hack. Ei s-au cunoscut când acesta a venit să-i ia un interviu, după o prezentare de modă. Jefferson și Kate împart custodia adolescentei și Lila a apărut în urmă cu doar câțiva ani pe coperta revistei ”Daze”, pe care o deține tatăl ei.

C192D45E-6843-4380-BD42-52407EA76693

Lila a devenit imaginea Marc Jacobs Beauty

Este clar că în lumea modei, așchia nu sare departe de trunchi. Exemple celebre sunt Kaia, fiica lui Cindy Crawford, Ireland Baldwin fiica lui Kim Basinger și Lilly-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis. Recent Lila a prins un contract la care alte fotomodele nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Este imaginea colecției Marc Jacobs Beauty. Însă merită acest contract de multe milioane care se va derula până în 2021 pentru că a fost un copil extrem de cuminte și ascultător. Nu a pierdut nopțile la petreceri, nu a făcu excese de alcool sau droguri ca mama ei și și-a văzut de școală.

Cum a devenit celebră Kate Moss?

Katherine Ann Moss s-a născut în Croydon, Londra și a fost recrutată ca fotomodel la 14 ani de Sarah Douglas, fondatoarea companiei Storm Model management. A devenit faimoasă în anii 1990 deși era adesea acuzată că nu este suficient de rotunjoară la corp și păpușă la față. Din 2015 este cuplată cu Nikolai von Bismarck și deși a avut nenumărați iubiți, printre care și Johnny Depp, nu a fost măritată niciodată. Are o avere estimată la 80 de milioane de dolari, imaginea ei fiind printre cele mai bine cotate din industria modei chiar și acum când are 46 de ani.
click.ro


MAI 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...