[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Ce roluri importante vor avea prințesa Charlotte și prințul George la nunta regală. Reprezentanții de la Kensington au făcut marele anunț!

Mai sunt doar trei zile până la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, iar în ciuda scandalului în care este implicat tatăl lui Meghan și a faptului că nu va mai participa la nuntă și nu o va conduce pe fiica lui la altar, aflăm și ce roluri au primit prințul George și prințesa Charlotte în ziua cea mare, scrie www.okmagazine.ro.

Dacă la nunta Pippei Middleton micuții au fost în centrul atenției, în calitate de băiatul care aduce inelele – prințul George și flower girl, prințesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în fața miresei, iată că la nunta unchiului lor vor avea roluri la fel de importante.

Copiii lui William și ai lui Kate Middleton, George și Charlotte, vor fi Page Boy ( însărcinat cu aducerea verighetelor) și respectiv domnișoară de onoare. Reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut marele anunț cu doar 3 zile înainte de eveniment. Se pare că nu sunt singurii care îi vor ajuta pe Harry și pe Meghan Markle, dar vor fi cei mai importanți. Cuplul a ales șase domnișoare de onoare și 4 băieței în rolul de page boys. Dintre domnișoarele de onoare fac parte și fina lui Harry, Florence van Cutsem (3), finele lui Meghan, Rylan Litt (7) și Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) – fiica prezentatorului Ben Mulroney și o altă fină a prințului Harry, Zalie Warren (2).

Iar în trupa de prichindei din care face parte prințul George mai sunt alți 3 copii – finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) și gemenii Brian și John Mulroney. Încă nu știm ce haine vor purta micuții în ziua cea mare.


MAI 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...