[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

Ce şi-a făcut la faţă Brigitte Macron? Surprinsă cu mâna luxată, după ce s-a rejuvenat facial

Are 66 de ani, este soţia unuia dintre cei mai puternici preşedinţi din lume şi stă mai toată ziua pe drumuri pentru a ajunge la întâlniri oficiale, însă Brigitte Macron reuşeşte să-şi facă timp şi pentru ea, scrie okmagazine.ro

Jurnaliştii de la Daily Mail notează astăzi că soţia lui Emmanuel Macron a fost văzută din nou în public după mai bine de o lună, Brigitte suferind ceva schimbă fizice între timp. Potrivit sursei citate, pe 17 iulie, înainte de a pleca în vacanţă, Prima Doamnă a Franţei a suferit o intervenţie chirurgicală care a durat aproximativ trei ore şi a avut loc într-un spital privat din Paris.

Din câte se pare, Brigitte Macron s-a rejuvenat facial şi a avut nevoie de două zile de recuperare, ambele petrecute la Versailles, după cum notează cei de la Daily Mail, care adaugă că, pentru operaţie soţia preşedintelui Franţei a avut nevoie de anestezie totală.

Prima apariţie a lui Brigitte Macron după intervenţia chirurgicală la faţă a avut loc la Fort de Bregancon, în Bormes-Les-Mimosas, sudul Franţei, acolo unde Emmanuel Macron s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

Pe lângă operaţia de la faţă, Prima Doamnă a Franţei a surprins şi prin faptul că avea mâna bandajată, însă presa internaţională nu a putut afla ce s-a întâmplat cu Brigitte Macron şi cum s-a rănit aceasta.


AUG 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...