[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

Ce stilată a fost Ducesa de Sussex la Polo Cup. A purtat o geantă pe care ți-o permiți și tu!

Fiecare apariție a ei în public e un statement! Este stilată, șic, prețioasă și… regală! La cea mai recentă apariție, cea de la Sentebale Polo Cup, Meghan Markle și-a însoțit soțul și a demonstrat din nou că e una dintre cele mai stilate regalități!

Agenda Ducilor de Sussex nu devine mai puțin aglomerată! Săptămână de săptămână, Meghan și Harry bifează noi apariții, ducând la bun sfârșit nenumărate îndatoriri regale. Cea mai recentă apariție este cea de azi, de la Sentebale Polo Cup.

Pentru această ocazie, Meghan a ales o rochie Carolina Herrera, la care a asortat pantofi nude, Aquazzura. Și deși outfitul ei a fost per-total extrem de reușit, un detaliu ne-a atras atenția: geanta. Culmea e că geanta este cel mai ieftin item din ținuta ei: 26,93 lire sterline. Cu alte cuvinte, Ducesa de Sussex vrea să demonstreze că ”a fi stylish” nu înseamnă neapărat cheltuitul unei mici averi în magazine de lux.

De altfel, această geantă a fost purtată anterior și de sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, la o apariție la Wimbledon.

pippa-1

okmagazine.ro


IUL 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...