[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

Ce tatuaj mare are Scarlett Johansson pe spate!

Sexy şi cu spatele gol! Aşa s-a prezentat actriţa Scarlett Johansson la premiera noului ei film, “JoJo Rabbit”, care a avut loc, marţi seară, în Los Angeles. Asta ca să i se vadă bine tatuajul de pe spate, scrie click.ro

Actriţa Scarlett Johansson (34 de ani) a ţinut să-şi arate imensul tatuaj pe care îl poartă pe spate. Acesta constă într-o creangă cu trandafiri, stilizată, şi un miel care o reprezintă pe fetiţa ei Rose (n.r. în traducere trandafir, în limba engleză) Dorothy, în vârstă de 5 anişori.

Tatuajul porneşte din mijlocul spatelui şi coboară până la talie. Vedeta este foarte încântată de “opera de artă” pe care o poartă pe spinare. La premieră, se întorcea mereu cu spatele la camerele de fotografiat şi de filmare, pentru ca să i se vadă mai bine. S-a îmbrăcat într-o ţinută pe bază de roz ca să se asorteze cu trandafirii desenaţi, deşi aceştia nu sunt coloraţi.

s115_foto-2-2-col-profimedia-0477112180

De altfel, lui Scarlett îi plac foarte mult tatuajele. Ea mai are şi alte tatuaje pe corp. Pe locul unde de obicei se pun brăţările, la mâna dreaptă, are o inscripţie “I love NY” (nt. Iubesc New York-ul). Pe coasta din stânga, în partea din faţă, mai are tatuat un trandafir, despre care spune că simbolizează un nou început în viaţă. Pe coasta dreaptă are desenată o pană, dedesubt de care e scris “Eşti norocoasă”.

Mai are tatuat pe corp logo-ul filmului “Răzbunătorii” şi logo-ul filmului “Omul de oţel”.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, între 2008 – 2011, şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, între 2014-2017. Din a doua căsnicie o are pe fetiţa Rose Dorothy. Din 2017, Scarlett Johansson se iubeşte cu actorul Colin Jost (37 de ani), care actualmente este logodnicul său. Actriţa are o avere de 165 de milioane de dolari.

s215_foto-1-3-col-gettyimages-1181335148


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...