[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment
Doina Danielean, despre VIAȚA SA ÎN CHIȘINĂU: „Cel mai frumos lucru ...
Chișinăul înseamnă ACASĂ! Alina Alexei: „Locul meu preferat aici e ...
Simona Bacaliuc, despre LOCUL PREFERAT din Chișinău: Acolo mă retrag ...

Ce transformată este Regina Rania a Iordaniei! Cum arăta înainte de atâtea operaţii estetice?

La cei 48 de ani ai săi, Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai fermecătoare şi stilate figuri regale din lume, un fashion icon care se duelează pentru acest titlu cu Regina Letizia a Spaniei.

Dar tot precum Regina Letizia, şi Rania a fost criticată din cauza excesului de Botox şi fillere din faţa ei, elemente care o fac să pară artificială şi încremenită în timp.

Cele mai recente fotografii cu soţia Regelui Iordaniei o arată cu un chip fără expresii, ca o mască, în timp ce ochii ei mari, tipic arăbeşti, au o formă mult mai îngustă, din cauza liftingului.

President Trump Welcomes King Abdullah And Queen Rania Of Jordan To White House

E drept că regina arată mult mai tânără decât cei 48 de ani ai săi din buletin, dar cu ce preţ? În afară de acea rinoplastie destul de evidentă, care i-a schimbat aspectul din tinereţe, specialiştii au mai punctat şi alte proceduri: lifting facial, injecţii cu Botox, acid hialuronic în buze, fillere în dermă şi umplere cu gel a pliurilor nazolabiale.

Din păcate, pe măsură ce trec anii, această femeie superbă şi mamă a patru copii recurge din ce în ce mai des la bisturiu, iar acest lucru nu mai poate fi ascuns de niciun machiaj şi de niciun fotograf iscusit.

Foto jos: Rania înainte de toate procedurile estetice care au schimbat-o, în timp.

2-700x

okmagazine.ro


IUN 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...