[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

Cel mai romantic și pasional moment de la premiile Oscar. Lady Gaga și Bradley Cooper au făcut senzație pe scenă

Lady Gaga și Bradley Cooper au fost vedetele serii la gala de decernare a premiilor Oscar, ce au avut loc duminică seara  la Dolby Theatre, în Los Angeles. Ei au avut cel mai tandru și  mai intim moment din istoria acestor premii.

La  premiile Oscar 2019, frumoasa cântăreață și celebrul actora au făcut senzație pe scenă și au fost aplaudați minute în șir. Ei au avut o prestație de excepție, în timp ce au interpretat melodia „Shallow” din filmul „A Star Is Born”, care a fost premiată cu râvnita statuetă la categoria „Cel mai bun cântec”.

Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit în ochi și au stat cu fețele lipite, într-un mod extrem de tandru. Momentul special a devenit viral imediat și pe rețelele sociale, potrivit revistei People. Mii de internauți au comentat că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar exista mai mult decât o prietenie, vorbind despre chimia incredibilă dintre cei doi.

Momentul a fost privit și de Irina Shayk, iubita lui Bradley Cooper, care a avut grijă apoi să se așeze la masă între Gaga și actor. Cântăreaţa Lady Gaga, 32 de ani, s-a despărţit recent de impresarul ei, Christian Carino, 50 de ani, după o relaţie de doi ani, și a anulat nunta. Deși artista nu a precizat care a fost motivul, gurile rele spun că aceasta l-ar fi părăsit pe Christian pentru Bradley.

Motivul pentru cei doi au rupt logodna este încă necunoscut. „Shallow” a fost compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt pentru filmul „A Star is Born”. Melodia a câştigat Oscarul la categoria „Cel mai bun cântec original”.

libertateapentrufemei.ro


FEB 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...