[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Cerbul de Aur a intrat în era digitală, în 2018. Pentru prima dată în istoria Festivalului...

Pentru prima dată în istoria Festivalului Cerbul de Aur, pentru realizarea trofeelor, s-a folosit un model digital volumetric 3D. Ediţia  de anul acesta, care se va desfăşura, în perioada 29 august-2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, va reuni 18 de concurenţi din 15 ţări, scrie libertatea.ro.

„Este o lucrare de artă plastică realizată modern, după un prototip digital, în tehnica turnării bronzului în ceară pierdută’, după cum declară Aurel Ierulescu, coordonatorul echipei care realizează trofeele. În anul Centenarului, la jumătate de secol de la primul spectacol marca Cerbul de Aur, Televiziunea Română recreează atmosfera primelor ediţii, inclusiv  în privinţa trofeului, care, de-a lungul celor 50 de ani, a suferit numeroase modificări din punct de vedere al design-ului.

„Pentru ediţia aniversară, s-a dorit realizarea unui concept de trofeu cu un design contemporan ce omagiază trofeul original din 1968, dar care vorbeşte în acelaşi timp despre prezentul şi viitorul acestui festival muzical emblematic’, declară Andrei Rotariu, arhitectul care, alături de echipa sa, a realizat designul Trofeului. „Silueta cerbului este inspirată de varianta iniţială a statuetei şi de materialele grafice realizate la prima ediţie, cu linii dinamice, în vreme ce soclul, asimetric realizat din piatră, evocă locul de origine al festivalului, sugerând totodata forţa şi continuitatea peste timp’, mai spune Andrei Rotariu.

Astfel, la ediţia aniversară Cerbul de Aur 2018 câştigătorii vor primi un câte un trofeu asemănător celui din 1968, dar într-o interpretare modernă.

Iulia Vântur va lăsa India pentru o perioadă pentru a reveni, la sfărșitul lunii august în România ca să prezinte ediția specială a festivalului Cerbul de Aur de la Brașov. Fosta vedetă de televiziune va fi amfitrioana festivalului timp de trei zile și încasează o sumă frumoasă pentru prestația ei ca prezentatoare.

cerbuldeaur1


AUG 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...