[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Charlize Theron îşi caută un bărbat. Ce fel de iubit vrea?

Charlize Theron îşi caută de mult timp un bărbat şi nu găseşte deloc, deşi e frumoasă şi celebră. Diva vrea un tip care să aibă o barbă stufoasă.

Actriţa Charlize Theron (43 de ani) recunoaşte că este greu pentru cineva să fie într-o relaţie cu ea, de aceea nu îşi găseşte un bărbat. Diva mărturiseşte cu sinceritate că are momente când este insuportabilă. Ea a dezvăluit că au fost cazuri când a dat papucii partenerilor, fiindcă nu au aprobat-o. Actriţa nu a fost niciodată măritată. Ultima oară când a fost într-o relaţie serioasă a fost cu Sean Penn, între 2013 şi 2015. Vedeta a adoptat doi copii de culoare, Jackson, de şapte ani, şi August, în vârstă de trei ani. Deşi se plânge că este singură, Charlize nu face eforturi ca să accepte pe orice bărbat lângă ea.

La începutul anului s-a zvonit că Brad Pitt şi Charlize Theron au trăit în secret împreună o poveste de dragoste. Ba chiar s-a spus că cei doi actori şi-au petrecut împreună sărbătorile de iarnă. Charlize a fost surprinsă în mai multe rânduri făcându-i vizite lui Brad, în casa acestuia din Los Feliz, Los Angeles. Însă idila, dacă a existat cu adevărat, în taină, s-a sfârşit repede. Nu au reuşit să se acomodeze împreună. În plus, Brad nu îşi clarficase însă situaţia după divorţul cu scântei de Angelian Jolie. Charlize Theron, care are o avere de 130 de milioane de dolari, preferă să se dedice creşterii celor doi copii pe care i-a adoptat.

click.ro


MAI 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...