[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Charlize Theron, nu ţi-e cam mare maioul?

Charlize Theron, 43 de ani, a făcut senzaţie la Club China, din Berlin, Germania, la gala internaţională Cinema pentru Pace. Ea a defilat duminică seara îmbrăcată într-o rochie plasă care îi punea în valoare silueta de fotomodel.

Theron, care are o avere estimată la 130 de milioane de dolari, face parte din actorii de la Hollywood care s-au implicat în acţiuni mondiale de menţinere a păcii. La începutul acestui an, Charlize a fost văzută în compania lui Brad Pitt (55 de ani) şi s-a vehiculat că cei doi ar fi împreună, spre disperarea Angelinei Jolie (43 de ani), care a fost obligată în instanţă să împartă custodia celor şase copii cu fostul soţ.

15-v-foto4-90-90-cap-gettyimages-1057421836

În timp ce Brad petrecea la aniversarea de 50 de ani a lui Jennifer Aniston, din New York, Charlize făcea acelaşi lucru la peste 10.000 km distanţă, pentru o cauză nobilă. Cei doi nu au recunoscut relaţia, însă gurile rele spun că Sean Penn a fost cel care le-a făcut cunoştinţă şi i-a ajutat să se cupleze. Charlize a fost uşor criticată de designerii de modă din cauza rochiei-plasă, mulţi ironizând-o că ar fi luat pe ea un maiou care îi era mare…

15-v-foto3-90-180-profimedia-0413099859

click.ro


FEB 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...