[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Chipul lui Meghan Markle, comparat cu cel al lui Kate. Cine e mai frumoasă?

Meghan Markle este cea mai atrăgătoare femeie de la Palatul Buckingham… conform științei. Ei bine, da, există și astfel de topuri în Marea Britanie, iar viitoare soție a Prințului Harry ar avea, în concepția unor specialiști în chirurgie estetică, cea mai armonioasă față. Asta comparând-o cu celelalte femei tinere de la casa regală britanică, și anume Kate Middleton, Zara Phillips, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, scrie okmagazine.com.

Luând ca reper un raport perfect al dispunerii și formei ochilor, nasului și bărbiei pe fața feminină, chirurgul Julian De Silva, citat de DailyMail.co.uk a făcut un clasament al trăsăturilor faciale ale celor cinci membre ale familiei regale. Iată topul!

Primul loc:

Meghan Markle: 87.4 % perfectă

Părerea expertului: Meghan are un nas aproape perfect sculptat, cu un scor de 98.5 %, poziția ochilor este cum trebuie și, în plus, are o bărbie superbă și feminină, în formă de V sau de inimă.

meghan

Locul doi: 

Kate Middleton: 86.8 % perfectă

Părerea expertului: Kate are un spațiu perfect între nas și buze și altul la fel de armonios între ochi. A punctat mai puțin decât Meghan din cauza bărbiei și a liniei maxilarului, mai puțin apropiate de cele perfecte. 

Locul trei:

Zara Phillips: 81.6 % perfectă

Părerea expertului: Zara este o femeie frumoasă, însă a obținut un scor mai slab din cauza formei bărbiei și a spațiului cam apropiat dintre ochi. 

Locul patru:

Prințesa Beatrice: 80.7 % perfectă

Părerea expertului: Beatrice a punctat cel mai mult datorită formei perfecte a nasului său, dar, pe de altă parte, bărbia ei este cel mai puțin armonioasă.

Locul cinci:

Pințesa Eugenie: 79.3 % perfectă

Părerea expertului: Prințesa are de departe cel mai scăzut scor din cauza formei buzelor, și anume 68.3% –  cu 12 puncte mai puțin decât celelalte. Pe de altă parte, ea a adunat puncte datorită altor trăsături, precum poziția ochilor.

 


MAR 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...