[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit: „Ne-am simțit binecuvântați”

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger și-au unit destinele într-o ceremonie intimă ce a avut loc în Montecito, California. Celebrul actor Chris Pratt și scriitoarea Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit după aproximativ un an de relație.

Evenimentul a fost unul discret, mirii având alături doar familia și prietenii, potrivit dailymail. Mireasa, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, a purtat o creație semnată Giorgio Armani.

Katherine a strălucit în rochia lungă, mulată pe corp și cu trenă voluminoasă, accesorizată cu un voal elegant. Și ținuta mirelui a fost tot marca celebrului designer italian. Îndrăgostiții au împărtășit cu fanii emoțiile fericitului eveniment, printr-o fotografie din ziua căsătoriei și un mesaj emoționant.

A fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiei și a celor pe care îi iubim. A fost intim și emoționant. Ne simțim binecuvântați să începem acest nou capitol din viețile noastre. Le mulțumim familiei și prietenilor care ne-au fost alături și îi suntem recunoscători lui Giorgio Armani, care a creat rochia unică pe care a purtat-o Katherine și costumul perfect pentru mine” a scris Chris Pratt.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de chris pratt (@prattprattpratt) pe

Actorul (39) și iubita lui (29) s-au cunoscut în iunie 2018 și o lună mai târziu au confirmat relația. La începutul acestui an, cei doi și-au anunțat logodna pe conturilor de socializare printr-o fotografie unde Katherine poartă un superb inel cu diamante. „Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da! Sunt încântat să mă căsătoresc cu tine” mărturisea Pratt în descrierea acelei imagini.

Katherine este fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) şi a jurnalistei şi scriitoarei Mariei Shriver (63 de ani). Tânăra este la rândul ei scriitoare și autoarea cărților motivaționale: „I Just Graduated … Now What? Honest Answers from Those Who Have Been There“ şi „Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty“.

unica.ro


IUN 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...