[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Cine a fost primul soț al Angelinei Jolie

Întreaga lume o știe pe Angelina Jolie și povestea ei de dragoste cu actorul Brad Pitt, care s-a încheiat în urmă cu câțiva ani. Dar nu mulți știu că actrița a mai fost căsătorită în trecut, tot cu un actor celebru, scrie unica.ro

Înainte de a-l cunoaște pe Brad, Angelina a fost măritată de două ori, Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003 și cu actorul britanic Jonny Lee Miller. Acesta din urmă a fost primul soț al lui Jolie, cei doi fiind căsătoriți timp de trei ani, din 1996 până în 1999. 

La nuntă, actrița a avut o apariție inedită – în loc de rochie de mireasă, a purtat pantaloni de piele și un tricou alb pe care a scris, cu propriul sânge, numele lui Jonny. Pe atunci, Jolie era considerată fata rebelă a Hollywood-ului și asta pentru că, în timpul mariajului cu Miller, aceasta a experimentat relațiile cu femei. Deși au divorțat, cei doi au rămas prieteni. Dacă Angelina Jolie nu pare să își fi găsit încă partenerul ideal cu care să rămână pentru tot restul vieții, Jonny Lee Miller s-a căsătorit cu modelul Michele Hicks. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună un băiat, Buster Timothy Miller, în vârstă de 11 ani. 

A jucat în „Titanic” Jonny a devenit cunoscut publicului datorită serialului „Sherlock Homes și Dr Watson”, însă a mai jucat în filme precum „Trainspotting”, „Virus distrugător” sau „Emma”. 


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...