[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, apariție uluitoare pe covorul roșu
Vrei să fii MIREASĂ MODERNĂ care captează atenția? Stilista Ylianna ...
Natan a împlinit 32 DE ANI! Mama lui a publicat FOTO DIN ARHIVĂ: „Ești ...
Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Cine deţine acest posterior perfect? Recunoşti vedeta? Anul acesta a ajuns la ALTAR pentru prima dată

A debutat în calitate de model, însă s-a făcut remarcată şi-ntr-un film recent, în care a jucat alături de starul hollywoodian Zac Efron. Vă daţi seama despre cine e vorba?

Numele ei este Emily Ratajkowski şi până mai de curând era cunoscută drept vedeta de la Hollywood cu cei mai frumoşi sâni naturali. Însă, judecând după aceste cadre recente, Emily are cu ce se lăuda şi la capitolul posterior.

Ce să mai, vedeta are o siluetă de milioane şi e, pur şi simplu, o norocoasă! Spunem asta, căci a mărturisit de mai multe ori că nu face nimic în special pentru a se menţine în formă. Nu face sport, nu ţine diete şi nu apelează la bisturiu!

Emily Ratajkowski este actriţă şi fotomodel. Ea s-a născut în Marea Britanie pe 7 iunie 1991, iar anul acesta a ajuns la altar pentru prima oară. Soţul ei se numeşte Sebastian Bear-McClard, cu care a avut o relaţie fulgerătoare.

Până acum, Emily a apărut în pelicule precum: ”Fata Dispărută” (2004), ”We are your friends” (2015), ”Welcome Home” (2018), ”I Feel Pretty” (2018), etc.

okmagazine.ro


DEC 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...