[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Cine mai e ca ea? Jennifer Lopez a apărut într-o pereche de pantaloni personalizaţi cu numele ei

La 50 de ani, Jennifer Lopez este o inspiraţie pentru multe femei. Cântăreaţa reuşeşte să aibă un trup de invidiat pentru care munceşte mult în sala de fitness. Recent, artista a impresionat prin ţinuta ei…personalizată.

Nu este pentru prima dată când Jennifer Lopez atrage atenţia aspra ei prin…extravaganţele pe care le permite fără vreun efort prea mare. Ştim cu toţii că artista a strâns o avere impresionantă de-a lungul anilor, din cântări, concerte, apariţii, publicitate. Munceşte şi îşi face…capriciile.

Recent, Jennifer Lopez a fost surprinsă de paparazzi imediat după un antrenament în sala de fitness. Ţinuta ei a atras atenţia. Cântăreaţa a purtat o pereche de pantaloni personalizaţi cu numele ei, cu iniţialele: J.LO. Pare că brand-urile mari nu o mai satisfac, aşa că a decis să treacă la următorul nivel, să îşi facă propria linie.

Artista de talie internaţională a asortat la perechea de pantaloni deschisă la culoare un maiou alb şi o poşetă mică de un galben fosforescent. Priviţi imaginile în galeria foto!

 

okmagazine.ro


MAR 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...