[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Cine sunt actorii din „Game of Thrones” care au refuzat să apară în aceleași scene, din cauză că s-au despărțit în viața

Odată cu finalul serialului „Game of Thrones”, ies la iveală o mulțime de detalii din spatele camerelor. De exemplu, puțini sunt cei care știu că actorii Lena Headey (45 ani), interpreta lui Cersei Lannister, și Jerome Flynn (56 ani), cel care l-a interpretat pe Bronn, au avut o relație în viața reală.

O iubire ca în „Game of Thrones” Cu toate că amândoi au apărut în fiecare dintre cele 8 sezoane ale show-ului, din 2011 și până în 2019, scenele lor nu s-au intersectat niciodată și asta din cauza modului în care s-au despărțit.

Cei doi nu numai că nu au rămas prieteni după ce nu au mai format un cuplu, dar nici nu au mai vrut să se vadă. Astfel, producătorii serialului s-au văzut nevoiți să ia măsuri speciale pentru ca Lena și Jerome să nu se întâlnească niciodată pe platourile de filmare.

Lena-Headey-interpreta-lui-Cersei-Lannister-în-Game-of-Thrones

Conform The Sun, un apropiat al celor doi a dezvăluit că „detaliile despărțirii lor au rămas secrete, însă e clar că Lena îl urăște”.

Jerome-Flynn-cel-care-l-a-interpretat-pe-Bronn-în-Game-of-Thrones

Relația lor ar fi început în 2002, cu toate că se cunoșteau de mai multă vreme. În 1993 au jucat într-un alt serial împreună. Nimeni nu știe cu exactitate când și de ce s-au despărțit, însă mai mulți apropiați de-ai lor au dezvăluit în 2014 că Lena și Jerome „nu suportă nici măcar ideea de a fi împreună, din nou, în aceeași încăpere”.

unica.ro


MAI 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...