[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

Motivul ciudat pentru care Meghan și-a ținut pălăria în mână la Wimbledon

Ducesa de Sussex a vrut să aibă un outfit fără cusur la prima ei apariție alături de cumnata sa, Ducesa de Cambridge. Ea a apelat la deja preferatul ei designer, Ralph Lauren, pentru alegerea unei ținute potrivite, însă a omis un detaliu, care, în cele din urmă, i-a dat bătăi de cap.

În fotografiile realizate în tribuna regală, ducesele păreau să petreacă timp de calitate împreună, mai ales că ambele sunt pasionate de tenis și au prieteni din rândul tenismenilor. Totuși, Meghan a părut, la un moment dat, stânjenită. Lucru sesizat chiar și de tatăl său, Thomas, care a catalogat zâmbetul ei ca fiind ”un strigăt de ajutor”.

Ei bine, s-a aflat motivul pentru care Meghan era atât de stânjenită! E vorba despre faptul că outfitul său avea în componență și o pălărie ”panama”, pe care nu a avut voie s-o poarte în boxa regală. Așa se face că Ducesa de Sussex a fost nevoită s-o țină în mână pe tot parcursul meciului de tenis.

Meghan n-a știut că celor aflați din boxa regală le este interzis să poarte pălării sau alte accesorii pentru păr voluminoase, care ar putea bloca ori reduce vizibilitatea celor care sunt așezați în spatele lor. Doamnele, în special, care se află pe locurile VIP, sunt rugate, așadar, să nu aibă asupra lor astfel de accesorii.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex react after Novak Djokovic of Serbia beat Rafael Nadal of Spain in the Men's Singles semi-final on day twelve of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2018 in London, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – JULY 14: Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex react after Novak Djokovic of Serbia beat Rafael Nadal of Spain in the Men’s Singles semi-final on day twelve of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2018 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

okmagazine.ro


IUL 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...