[ X ]
[ X ]
FRESH
Nici nu zici că e ea! Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe ...
Recunoaște UN MARE NEAJUNS! Adrian Ursu: Am început să primesc plăcere ...
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...

Alexandru Comerzan - dispus să plătească 400 de dolari pentru o porţie de sushi! Unde va "sparge" premiul de la Chefi la cuţite

Alexandru Comerzan, în vârstă de 31 de ani, este câştigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuţite şi tânărul cu planuri ambiţioase de viitor. El şi-a îndeplinit deja visul de a fi desemnat cel mai bun bucătar din competiţie şi se gândeşte cum va folosi premiul de 30.000 de euro, informează SHOK.md, cu referire la click.ro

Alexandru Comerzan a câştigat trofeul Chefi la cuţite, premiul de 30.000 de euro şi admiraţia a mii de oameni care l-au privit gătind preparate care mai de care mai complicate în timpul emisiunii culinare. Alexandru a dezvăluit că a fost plăcut surprins de modul în care s-a schimbat viaţa sa după ce a câştigat competiţia. El susţine că restaurantul său din Chişinău este frecventat de mai multe persoane decât înainte, unele dintre ele fiind tentate să păşească pragul localului pentru a gusta din preparatele gătite, cu pasiune şi minuţiozitate, de el şi echipa sa.

img_4233

Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar”, a mărturisit Alexandru Comerzan.

Alexandru a dezvăluit şi cum doreşte să folosească banii câştigaţi în urma emisiunii. El visează să plece într-o vacanţă gastronomică în Japonia şi să mănânce la primul restaurant cu specific de sushi care a primit vreodata trei stele Michelin.

alexandrucomerzan_ws7_2

Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu.Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a dezvăluzit Alexandru.

Între timp, restaurantului Jiro Ono i s-au retras cele trei stele Michelin din cauza faptului că a devenit prea exclusivist, doar cei care deţin informaţii suficiente despre sushi având dreptul să îi treacă pragul. Mai mult decât atât, rezervările sunt foarte greu de făcut, iar numărul de locuri este extrem de limitat. Printre clienţii fideli ai restaurantului se numără şi fostul preşedinte american Barack Obama, iar preţurile nu sunt deloc mici, clienţii fiind dispuşi să scoată din buzunar chiar şi 400 de dolari pentru a mânca cel mai bun sushi.

jiro-ono

Am observat faptul că acest restaurant nu acceptă rezervări pentru publicul general, ceea ce îl face să se îndepărteze de idealurile noastre. Şi-a pierdut stelele Michelin întrucât nu mai reprezintă un subiect de interes care să poată fi acoperit de noi. Pe noi ne interesează să promovăm acele locuri în care oricine poate mânca”, a fost declaraţia unuia dintre cei care contribuie la alegerea localurilor care au onoarea de a primi un astfel de titlu.

SHOK.md


IAN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...