[ X ]
FRESH
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...

Noua controversă de la Palat! Lui Meghan îi este interzis să facă asta, deşi, legal, are dreptul!

Odată intrată în sânul familiei regale, Meghan Markle a fost nevoită să renunţe la multe dintre drepturile şi libertăţile ei. Totuşi, nefiind încă un cetăţean britanic, fosta actriţă mai are, legal vorbind, dreptul să… voteze la alegerile din America!

Cele mai recente controverse de la palat sunt legate de întrebarea dacă Meghan Markle a votat sau nu în calitate de cetăţean american. Şi asta pentru că, nefiind încă unul britanic, fiind în curs de a obţine această cetăţenie, Meghan are, legal vorbind, dreptul de a vota în ţara natală.

Însă, cum e deja intrată în familia regală, iar regalităţile nu au voie să-şi exprime părerea ori simpatia politică, Meghan nu are voie să facă asta. De altfel, site-ul oficial al monarhiei britanice explică faptul că Regina este           ”strict neutră în chestiuni politice”, motiv pentru care ”nu poate vota ori discuta despre alegeri politice”.

Culmea e că presa britanică a contactat Palatul Kensington cu privire la acest subiect, însă aceştia au răspuns cu ”nu comentăm”. Amintim că, anterior, fosta actriţă a scris pe blogul ei, The Tig, despre importanţa de a vota.

okmagazine.ro


NOI 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...