[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor.

Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii de la Daily Mail scoteau la lumină detalii incredibile şi neştiute până atunci din trecutul celei care urma să devină Ducesă de Cambridge.

Născută în Marea Britanie, Kate Middleton şi-a petrecut o parte a copilăriei în Iordania, acolo unde tatăl ei lucra ca dispecer de avion pentru o companie aeriană. Reîntorşi în Anglia, părinţii lui Kate Middleton au trecut prin momente grele, deoarece fetiţa lor avea probleme la şcoală din cauza colegilor şi a colegelor. Iniţial, ea a fost înscrisă la şcoala St. Andrews din Pangbournela, după care a fost mutată la şcoala Downe House din Berkshire, iar mai apoi a ajuns la Marlborough College.

The Middleton Family Release Images Of Kate Middleton

La cea de-a doua şcoală, actuala Ducesă de Cambridge a fost supusă mai multor agresiuni: colegele ei o agresau atât verbal, cât şi fizic, ajungând inclusiv să i se pună excremente în pat!  Kate Middleton a vorbit la un moment dat despre copilăria ei, însă nu a vrut să ofere prea multe informaţii, pentru a nu da apă la moară cârcotaşilor şi pentru a nu alimenta tabloidele cu subiecte de scandal.

Despre problemele pe care le-a avut soţia Prinţului William în copilărie a vorbit şi Susan Cameron, fosta directoare a şcolii Downe House din Berkshire. Aceasta a afirmat că abuzurile la care a fost supusă Kate Middleton sunt exagerări ale presei, însă a confirmat că Ducesa de Cambridge a avut o copilărie nefericită.

Susan Cameron a spus despre Kate Middleton că era un copil foarte timid şi retras şi că a părinţi ei au mutat-o la altă şcoală deoarece, fiind sensibilă, nu a putut tolera micile tachinări ale colegelor ei, care nu erau deloc exagerate şi nu depăşeau limitele bunului simţ. Mai mult decât atât, fosta directoare a şcolii a spus că, dacă ar fi fost cu adevărat agresată, Kate Middleton nu ar fi devenit femeia care este astăzi.

okmagazine.ro


IAN 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...