[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Laura Cosoi a revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii . Cum arată acum. „Mai am de lucru la tonifiere”

În urmă cu un an, Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară, iar de atunci, vedeta își dedică majoritatea timpului, fetiței sale Rita, scrie libertatea.ro

Acum, aceasta a postat un mesaj pe contul de socializare în care dezvăluie faptul că a revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii.

Am revenit la kg de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere. Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine și la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng căci ne cam alearga antrenorul nostru personal, Rita. Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kg în plus rămase imediat dupa sarcină, pentru că sunt firesti. Transformările corpulului în momentul sarcinii și după sunt doar o etapă, iar în timp silueta își recapătă forma. ☺️ Cel mai important este sa te simti bine și să fii sănatoasă pentru tine si pentru copilul tau ! ♥️Gând pentru viitoarele și prospetele mamici!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

Laura Cosoi a facut sport pe toata durata sarcinii, așa că s-a menținut perfect, până în ultima lună de sarcină. În weekend, Laura Cosoi a dat petrecere pentru prieteni înainte de venirea pe lume a primului ei copil.

 


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...