[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Cu ce BOALĂ a fost DIAGNOSTICATĂ Antonia. I s-au DESCOPERIT NODULI la nivelul bustului!

În fața fanilor săi, Antonia se prezintă de fiecare dată într-o formă de invidiat. Frumoasă și senzuală, partenera de viață a lui Alex Velea ocupă primele locuri ale clasamentelor neoficiale în care sunt incluse cele mai frumoase vedete din showbizul autohton, numai că – în viața de zi cu zi – apar și probleme care își pun amprenta asupra ei.

Bineînțeles, unele dintre aceste probleme nu ajung la urechile admiratorilor decât după mai multă vreme, iar faptul că vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate după cea de-a doua naștere – atunci când l-a adus pe lume pe Dominic – a constituit o surpriză. Dar astfel de întâmplări mai puțin plăcute fac parte din viața multor mame, important fiind ca, în ultimă instanță, totul să se termine cu bine.

Antonia a fost diagnosticată cu noduli la sâni, în perioada respectivă, chiar ea mărturisind că a trecut printr-o etapă ”neagră” din viața ei. “Sunt foarte bine dupa operatie. Sunt multumita. Era ceva total natural dupa doua nasteri. Multe femei sunt ok dupa nastere, dar la mine nu a fost ok si am luat aceasta decizie. Cand am alaptat am avut niste noduli, am suferit foarte mult, am avut dureri groaznice, de asta nici nu am alaptat foarte mult, pentru ca au fost probleme, dar acum este foarte bine”, a declarat Antonia pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la vremea respectivă.

Antonia a ajuns și în urmă cu doar câteva zile la spital, iar fanii săi s-au declarat îngrijorați. Artista a trebuit să anuleze un concert pe care ar fi trebuit să îl suțină chiar azi, în Constanța, iar motivele internării nu au fost, încă, dezvăluite. Vedeta s-a dovedit a fi reținută în declarații pe această temă – nodulii descoperiți la sâni, cu mai mulți ani în urmă, putând fi aduși în discuție -, iar mulți dintre cei care îi urmăresc viața personală și activitatea au ridicat multe semne de întrebare.

Cert este că toți i-au urat însănătoșire grabnică Antoniei, așteptând-o să revină, grabnic, pe scenă. După externare, Antonia le-a transmis fanilor un mesaj din care reiese că se simte bine și că a reușit să treacă peste încă un moment dificil.

Să pleci de acasă și să te întorci în stare bună, sănătos este o binecuvântare subestimată”, a scris Antonia în mediul online.

cancan.ro


FEB 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...