[ X ]
[ X ]
FRESH
Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...

Cu ce își umple Cătălin Botezatu valizele de călătorie. „Am tot timpul cu 12 kg în plus!”

Cătălin Botezatu călătorește des, colindând lumea atât în vacanțe, cât, mai ales, prin intermediul prezentărilor sale de modă. Designerul vestimentar mărturisește că, dfiecare dată, bagajele sale sunt pline ochi și că depășesc limita admisă, scrie libertatea.ro.

O parte din excedentul de greutate este datorat trusei de produse de îngrijire personală. Deoarece este foarte atent cu imaginea sa publică, designerul folosește produse de calitate și diverse, pentru fiecare dorință estetică.

Geamantanul meu de călătorie cântărește de fiecare dată cu cel puțin 10-12 kg în plus și plătesc execent de bagaj. Asta pentru că îmi iau la mine o trusă mare cu produse de îngrijire. Kit de bărbierit, crème de la Top Line, ceară de păr, fixativ, placă de întins părul, fiole, și așa mai departe. Îmi iau și aparat de ras cu acumulator separat plus multe cabluri pentru multe device-uri. Îmi mai iau și spray de față, cu efect de botox, spray autobronzant”, a declarat designerul.

Cătălin Botezatu dezvăluie și faptul că folosește șampon uscat și produse profesionale care nu încarcă părul, pentru a avea un styling reușit și natural.

Trebuie să îmi stilizez părul zi de zi, astfel că trebuie să am la mine și șampon uscat și produse care nu încarcă parul. La fel, în cazul îngrijirii pielii. Am avut grijă din timp să folosesc produse bune. Pentru că am filmări aproape zi de zi, unde este obligatoriu să am machiaj de televiziune, pielea are nevoie de îngrijire profesională. De aici și produsele bune pe care le folosesc”, a adăugat designerul.


IUN 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...