[ X ]
FRESH
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...
Susține multe concerte peste hotare, iar BANII ÎI ADUNĂ PENTRU... ...

SUPERBĂ - cu puțin machiaj! Penelope Cruz a strălucit la o Gală în Madrid! FOTO//

Îndrăgita Penelope Cruz este una dintre cele mai cunoscute femei din Cetatea Filmului, iar la cei 43 de ani ai săi este pur și simplu mirifică. Actrița de origine spaniolă a moștenit farmecul și trăsăturile exotice de la părinți, iar asta o demonstrează și asemănarea izbitoare cu sora sa mai mică, Mónica (40), cele două fiind la fel de frumoase, chiar ușor de confundat, scrie www.okmagazine.ro.

Penelope a atras atenția la gală de premiere în Spania, , într-o superbă rochie strălucitoare de la Balmain, dar și cu o față fresh, cu foarte puțin machiaj. Cu mare încredere în ea, actrița a apărut cu un look natural, cu părul coafat lejer și cu fața conturată discret, părând chiar mai tânără decât este. Și-a accentuat sprâncenele și a optat pentru puțin machiaj la ochi și pentru un ruj strălucitor.  Și ținuta a fost una care i s-a potrivit de minune, Penelope optând pentru o rochie asimetrică, cu volane, un model care i-a pus bustul în valoare, dar și picioarele fără imperfecțiuni.

A fost una dintre cele mai apreciate apariții de pe covorul roșu de la Gala Premiilor Actorilor desfășurată la Teatrul Circo Price din Madrid, Spania. Câștigătoare unui premiu Oscar, actrița în vârstă de 43 de ani a venit însoțită de celebrul său soț, fermecătorul Javier Bardem (49) , unul dintre cei mai cuceritori actori de la Hollywood.

Cei doi sunt căsătoriți de 8 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. Formează un cuplu discret și chiar dacă apar împreună pe covorul roșu de la evenimente, nu doresc să-și expună viața de familie, la fel se întâmplă și cu cei doi copii ai lor care sunt feriți de ochii curioșilor. Javier și Penelope au împreună o fetiță de 4 ani, Luna, și un fiu de 7 ani, Leo.


MAR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...