[ X ]
[ X ]
FRESH
Și DIN NOU SĂRBĂTOARE! Modul inedit în care Radu Albot și Doinița ...
INSPIRAȚIE de la Diana Brescan! 12 COSTUME DIN DOUĂ PIESE, pe care ...
Tany Vander și-a sărbătorit ZIUA DE NAȘTERE: „Niciodată nu m-am gândit ...
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...

Cum a ajuns unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume să fie falit. Suma incredibilă pe care Ronaldinho o are în conturi

Potrivit jurnaliștilor din Brazilia, fostul star de la FC Barcelona, Ronaldinho, ar fi în pragul falimentului! Fotbalistul brazilian este anchetat pentru realizarea mai multor construcții ilegale și a ajuns să aibă în conturi doar 24,63 de reali, adică 6 dolari.

Ronaldinho nu mai poate părăsi Brazilia

Unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume a ajuns să fie îngropat în datori și nu mai poate părăsi Brazilia, după ce i-a fost confiscat pașaportul pentru neplata unei amenzi din anul 2015, primită din cauza construcției ilegale a unei crescătorii de pește, pe o zonă protejată a râului Guaiba. Odată cu trecerea anilor, amenda a crescut și a ajuns la suma de 2 milioane de euro, bani pe care statul brazilian nu a avut de unde să îi recupereze. Autoritățile au vrut să îi blocheze contul fostului jucător, însă acolo nu erau decât câțiva euro.

Cu toate acestea, banii lui Ronaldinho din bancă nu sunt in concordanță cu stilul de viață pe care îl are fotbalistul. În ultima perioadă, Ronaldinho a făcut mai multe deplasări pentru a participa la diverse campanii publicitare, de pe urma cărora brazilianul primește sume importante de bani.

unica.ro


NOI 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...