[ X ]
FRESH
Cum să îl faci să te ceară în căsătorie, în funcție de zodia lui!
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...

Cum A CERUT-O prințul Harry în căsătorie pe actrița Meghan Markle: „Am reușit să te surprind”

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au oferit mai multe detalii despre relația și logodna lor, la scurt timp după ce casa regală a anunțat că aceștia se vor căsători în primăvara anului viitor. Într-un interviu acordat BBC, cei doi au spus că s-au întâlni fără să știe nimic unul despre celălalt. După aproape 18 luni de relație, cei doi s-au logodit, scrie www.libertatea.ro.

 Cum s-au cunoscut prințul Harry și actrița Meghan Markle

În interviul acordat la scurt timp după anunțul logodnei, cei doi au oferit mai multe detalii despre începutul relației lor. Prima întâlnire a avut loc în iulie 2016, fiind aranjată de o prietenă comună. Cei doi s-au mai văzut o singură dată, înainte să decidă să meargă împreună cu cortul în Botswana, țară de unde provine și un diamant de pe inelul de logodnă al actriței.

„Cred că după trei sau patru săptămâni am reuşit să o conving să meargă cu mine. Am campat sub cerul liber, iar ea a stat cinci zile cu mine acolo, ceea ce a fost absolut fantastic”, a spus prinţul Harry.

„Unul dintre primele lucruri despre care am vorbit când ne-am întâlnit prima dată a fost despre ce am vrea să facem pentru lumea în care trăim şi cât de pasionaţi suntem privind schimbările”, a spus la rândul ei Meghan, care ar putea să primească titlul de ducesă de Sussex.

Cei doi au spus că nu știau prea multe unul despre celălalt înainte să se cunoască. Mai precis, prințul nu știa absolut nimic, căci nu urmărise serialul în care Meghan Markle juca, serial din care acum și-a dat demisia.

Cum a cerut-o prințul Harry în căsătorie pe actrița Meghan Markle

Pe lângă aceste detalii, cei doi au oferit și răspunsul la importanta întrebare legată de cererea în căsătorie. El a spus întrebarea într-o „seară atipică pentru noi”, la Palatul Kensington, în timp ce găteau pui.

„A fost o supriză. Atât de drăguţ, de natural şi foarte romantic. A îngenunchiat”, a spus Meghan Markle.

„Nici măcar nu m-a lăsat să termin. A spus: ‘Pot să spun da?’ Apoi ne-am îmbrăţişat şi aveam inelul în mână. Am spus: ‘Poţi să-ţi dau inelul?’ Iar ea: ‘A, da, inelul.’ A fost un moment foarte frumos. Doar noi doi”.

„Şi cred că am reuşit să te şi suprind”, i-a spus Harry.


NOI 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...