[ X ]
FRESH
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//
INTERVIU//Svetlana TATARU: „Armwrestlingul nu este așa ușor precum ...
MOMENTE GRELE! Sandra Dodon: „E cazul când banul nu ne salvează…”
Horoscop 21 aprilie 2018 pentru toate zodiile

Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista face un lucru în fiecare zi!

Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista a dezvăluit secretul ei, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Vedeta a venit însoțită de fetița ei.

“Am reînceput sala după operaţie, pot să lucrez la aparate. La 6 luni după naştere mi-am recăpătat silueta. Cardio fac chiar în fiecare zi, când vreau să mă definesc, am avut perioade când aveam şi câte două antrenamente pe zi. Nu trebui să faci pauze mari între serii. Fac serii de 20 de exerciţii de 4-5 ori. La două luni schimb tipul de antrenament fiindcă simt că nu mă mai definesc.” a declarat Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam a recunoscut că vrea să devină din nou mamă. “Nu sunt însărcinată, ne-am mai dorit un copil, ideal ar fi să avem doi copii, ideal ar fi fost să avem doi odată. Am spus de la început că ne mai dorim încă unul.” a mai spus Anda Adam.

Recent, Anda Adam a vorbit despre Exatlon. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Kanal D, despre perioada dificilă și despre momentele emoționante petrecute în Republica Dominicană.


APR 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII