[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista face un lucru în fiecare zi!

Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista a dezvăluit secretul ei, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Vedeta a venit însoțită de fetița ei.

“Am reînceput sala după operaţie, pot să lucrez la aparate. La 6 luni după naştere mi-am recăpătat silueta. Cardio fac chiar în fiecare zi, când vreau să mă definesc, am avut perioade când aveam şi câte două antrenamente pe zi. Nu trebui să faci pauze mari între serii. Fac serii de 20 de exerciţii de 4-5 ori. La două luni schimb tipul de antrenament fiindcă simt că nu mă mai definesc.” a declarat Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam a recunoscut că vrea să devină din nou mamă. “Nu sunt însărcinată, ne-am mai dorit un copil, ideal ar fi să avem doi copii, ideal ar fi fost să avem doi odată. Am spus de la început că ne mai dorim încă unul.” a mai spus Anda Adam.

Recent, Anda Adam a vorbit despre Exatlon. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Kanal D, despre perioada dificilă și despre momentele emoționante petrecute în Republica Dominicană.


APR 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...