[ X ]
[ X ]
FRESH
S-a pornit ÎN CLUB O DATĂ-N CÂȚIVA ANI! Interpretă: „A ajuns acea ...
Un deputat S-A APUCAT DE VLOGGING: „Trăim zile în care puțini oameni ...
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...

Cum arată acum Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes

Andi Bănică și Irina Rimes au crezut că iubirea îi va ține aproape pentru totdeauna, însă lucrurile nu au stat așa. Astfel că, certurile, tensiunile și infidelitatea i-au despărțit pe cei doi. Amândoi artiști, amândoi compozitori, însă până și dragostea dintre doi oameni sensibili se poate termina, iar ei au ales să meargă pe drumuri diferite, însă au reușit să rămână prieteni și colegi de muncă, scrie click.ro.

Andi Bănică și Irina Rimes au devenit cunoscuți în Republica Moldova după ce au participat la un concurs de talente. După câțiva ani au decis, pe rând, să se mute în București pentru a face muzică, pasiunea lor principală.

Artiştii Irina Rimes şi Andi Bănică, sunt colegi de studio, înregistrează la aceeaşi casa de discuri, însă pe ei îi leagă mai multe amintiri, au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Potrivit Antena Stars, Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însaărcinată de două ori.

38692_137911379575266_2507917_n

Irina Rimes și Andi Bănică au rămas în relații bune și lucrează împreună la casa de discuri.

Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.

ndiiii-irina-rmies

Andi Bănică, bărbatul de care Irina s-a îndrăgostit irevocabil și cu care s- căsătorit la o vârstă fragedă i-a transmis că o iubește cu tot sufletul și îi este recunoscător pentru totdeauna pentru momentele frumoase. Chiar dacă cei doi sunt divorțați, acest lucru nu-i împiedică să lucreze la aceeași casă de discuri.

Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes printr-o înregistrare difuzată de Andreea Esca.

18-19_vedete-rimes-10


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...