[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Cum arăta Britney Spears în copilărie

Britney Spears astăzi împlineşte vârsta de 37 de ani. A cunoscut succesul de mică când, la vârsta de 11 ani a avut prima apariție televizată într-un show de talente, scrie unica.ro

Spears este o artistă completă: este câștigătoare a premiului Grammy și a două premii Emmy, este dansatoare, compozitoare, ocazional actriță, producătoare și scriitoare.

După ce în anul 1992 a participat la show-ul „Star Search”, aceasta își continuă cariera în cadrul serialului de televiziune numit „The New Mickey Mouse Club” al Disney Channel din 1993 până în 1994, alături de nume precum Christina Aguilera și Justin Timberlake.

În 1997, Britney semnează un contract cu casa de discuri Jive, lansând albumul de debut „Baby One More Time” în 1999. Albumul debutează pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind vândut în peste 30 de milioane de exemplare în toată lumea, 14 milioane doar in SUA, devenind cel mai vândut album de un adolescent din toate timpurile, Spears intrând în Cartea Recordurilor.

Succesul continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album intitulat „Oops!… I Did It Again”, transformând-o pe artistă într-un pop icon. În același timp Britney este și cel mai bine vândut artist adolescent al tuturor timpurilor cu peste 50 de milioane de albume vândute până la 20 de ani. Mass media i-a atribuit titlul onorific de „Prințesa Muzicii Pop”.


DEC 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...