[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Cum arată cel de-al patrulea copil al lui Kim Kardashian. Imaginea care a strâns 2 milioane de like-uri în doar o oră

Kim Kardashian a cucerit iar internetul, dar de data această cu o imagine cu cel de-al patrulea copil a ei. Vedeta a publicat o imagine cu Psalm, în vârstă de două luni,  care în mai puțin de o oră a adunat 2 milioane de like-uri.

În imagine, Psalm este fotografiat în pătuț, cu un zâmbet mare pe față, care a topit inimile fanilor. „Bebelușul meu Psalm este atât de dulce!!!‘, a scris Kim la descrierea pozei.

Psalm s-a născut pe 9 mai. El a fost adus pe lume de o mamă surogat, după ce vedeta americană a avut mai multe probleme de sănătate la primele două nașteri. Mezinul familiei a fost purtat în pântece de aceeași femeie, care a adus-o pe lume și pe sora lui, Chicago. Micuța a venit pe lume pe 15 ianuarie 2018, în timp ce frații lor mai mari, North, de 5 ani, și Saint, de 3 ani, au fost aduși pe lume de Kim Kardashian.

Kim Kardashian a spus de multe ori că vrea să aibă o familie numeroasă, dar vedeta de 38 de ani s-a chinuit foarte mult să-l aducă pe lume și pe cel de-al doilea copil, pe Saint West, fiind la un pas de moarte, fapt pentru care a decis ulterior să apeleze la o mama surogat.

Soția lui Kanye West a avut uterul fisurat şi chiar dacă s-a operat, complicaţiile după cea de-a doua naștere nu îi permiteau să mai poarte un copil. Starleta și celebrul rapper au declarant recent că acum familial lor este completă și se vor opri doar la patru copii.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

libertateapentrufemei.ro


IUL 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...