[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Cum arată Elena Gheorghe după două nașteri? Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe

Elena Gheorghe pare să fie extrem de norocoasă după ce, anul trecut, a născut cel de-al doilea copil al său. Și, chiar dacă nu prea îi stă în obicei, vedeta a pozat în ipostaze de-a dreptul îndrăznețe, la plajă, în costum de baie, scrie www.click.ro.

Cu un abdomen plat, de invidiat chiar, Elena Gheorghe pare să se simtă foarte sigură pe sine când vine vorba despre formele cu care a fost înzestrată de natură. De altfel, ea a fost în mijlocul uneor controverse și în momentul în care a pozat imediat după naștere, dovedind că are o siluetă de invidiat, dar, parcă, acum este și mai bine. Iar asta pentru că ea a postat pe contul ei de socializare o fotografie surprinsă pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie, iar aprecierile au început să curgă imediat, lumea lăudând-o pentru formele de invidiat.

Zâmbind larg, îmbrăcată într-un costum de baie negru și cu o pălărie pe cap, Elena Gheorghe pare să nu aibă nicio urmă de grăsime pe corp, afișând trupul unei puștoaice, fără să arate vreun moment că a trecut prin două nașteri. De altfel, artista pare să fi atras atenția și celor din jur, privirile bărbatului care călărea o cămilă, în spatele ei, pe plajă, fiind mai mult decât elocvente.

elena_gheorghe_costum_de_baie

APR 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...