[ X ]
[ X ]
FRESH
Penélope Cruz a făcut furori la Paris. Are un trup perfect la 45 de ...
A luat o pauză, dar A REVENIT! Diamanta Paterău – mamă a DOUĂ FETIȚE: ...
Stilista Rusanda Cebotari, despre CEA MAI SCUMPĂ HAINĂ din garderobă: ...
TALENT ASCUNS? Nona Marian: „Prima mea picturĂ. O copie de pe Klimt” ...

Cum arată în prezent gemenii lui Jennifer Lopez. Familiile celor doi s-au reunit și au gătit împreună

Formează un cuplu de ceva vreme, se iubesc mult, s-au logodit, dar logistica nu e tocmai simplă în cazul cântăreței Jennifer Lopez și a fostului sportiv Alex Rodriguez, scrie libertateapentrufemei.ro

Ca să se poată căsători și să fie armonie în casă, e esențial și ca copiii celor doi să se împace bine, să se împrietenească. Asta încearcă cei doi în prezent, implicându-i în cât mai multe activități comune.

Cum joi a fost Ziua Recunoștinței, pe care americanii o celebrează în familie, în jurul mesei, Jennifer, Alex și copiii celor doi s-au reunit în bucătărie, punându-se pe gătit. Cântăreața a postat mai multe instantanee din procesul de pregătire a mesei, unde fiecare s-a implicat cum a putut.

Pot fi văzuți gemenii ei, de 11 ani, Max și Emme, dar și fetele sportivului, Natasha, de 15 ani, și Ella, de 11 ani. Atât Jennifer, cât și Alex, au mai fost căsătoriți.

Chiar dacă sunt celebri, formează o familie normală. Iar dacă nu ai fi crezut că Jennifer Lopez petrece timp și în bucătărie, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Cântăreața, extrem de sexy pe scenă, poartă chiar și un șorț de bucătărie și are părul strâns, regulamentar, în coadă.


NOI 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...