[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Cum arată Loredana când crede că nu o vede nimeni. A ieșit într-o pereche de colanți mulați să-și cumpere lenjerie sexy

La jumătate de an distanță de împlinirea vârstei de 50 de ani, Loredana Groza se află în cea mai bună formă a vieții sale. Face furori pe Instagram cu imaginile pe care le împărtășește cu fanii săi, dar și în viața reală. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe diva inamorata în timp ce lua la pas magazinele dintr-un centru comercial din Capitală. Nu era îmbrăcată în vreo ținută extravagantă, ci părea că era în timpul unui popas între sala de sport și casă, scrie click.ro

Cu părul coafat subtil și machiată discret, Lori a susprins prin lejeritatea și firescul cu care și-a făcut apariția la mall. Ceea ce a atras atenția a fost zona abdomenului, lăsată la vedere de un crop top, peste care a ales să pună un hanorac negru.

loredana_groza_in_mall

Simplitatea a fost cuvântul cheie, iar ținuta sport a fost completată de o pereche de colanți prin care i se ghiceau picioarele tonifiate și posteriorul lucrat intens la sală. Dacă a vrut să treacă neobservată, nu prea i-a ieșit, căci oamenii întorceau capul după ea.

loredana_groza_abdomen

Nu ar fi de mirare ca Loredana Groza să fi mers la sală imediat după întâlnirea cu prietena alături de care am surprins-o. Cele două au intrat în câteva magazine, printre care și unul cu lenjerii sexy, recent deschis în București. Vedeta a studiat cu atenție produsele și nu a plecat cu mâna goală.

loredana_groza_mall

Loredana Groza evită să vorbească despre operaţiile estetice şi afirmă că, în acest punct al vieţii sale, se concentrează asupra altor aspecte, iar frumuseţea obţinută cu ajutorul bisturiului nu se numără printre priorităţile sale.  Are 49 de ani, însă trăsăturile sale nu îşi pierd din farmec, din contră, artista poate afirma că a găsit secretul tinereţii veşnice. Cu toate că ea neagă faptul că a păşit în cabinetul medicului estetician, doctorii care contribuie la menţinerea frumuseţii feminine sunt de părere că artista a fost supusă unor intervenții.

loredana_groza_8

Ce intervenţii estetice şi-ar fi făcut Loredana Groza

Loredana Groza a trecut printr-un amplu proces de transformare. Vedeta are, potrivit medicilor esteticieni, intervenții la nas, buze, gât, pomeți şi şi-a lucrat conturul feţei, estompând ridurile și cearcănele.

loredana-sani-5

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

loredanasport


DEC 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...