[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Cum arată prima femeie transsexual care a ajuns la Miss Univers! Angela Ponce a scris istorie la concursul de frumusețe! FOTO//

Prima persoană transsexuală din lume care a ajuns la Miss Univers, Angela Ponce, este atât de sexy, încât dacă cineva nu ar știi că s-a născut bărbat, nu ar bănui niciodată acest lucru.

Miss Spania postează frecvent pe contul său de Instagam fotografii din vacanțele exotice în care merge, sau din locurile pe care le frecventează, iar cine vede acele imagini nu ar bănui niciodată secretul acesteia. Ea este primul concurent transgender care a ajuns la concursul Miss Univers în istoria sa de 66 de ani.

Angela Ponce, în vârstă de 27 de ani, are 540.000 de fani pe Instagram și deși este una dintre cele mai sexy femei din mediul online, ea luptă în fiecare zi pentru drepturile persoanelor din comunitatea LGBT și nu se ferește de adevărata sa natură.

Angela s-a născut în Pilas, Sevilla, pe 18 ianuarie 1991 și a scris istorie în luna iunie a acestui an, când a devenit prima femeie transgender care a fost încoronată pe Miss Spania și a avut șansa să participe la Miss Univers 2018, cel mai important concurs de frumusețe din lume.

libertatea.ro


DEC 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...