[ X ]
FRESH
Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical ...
Laura Vetty, despre FLORII și NUMELE EI: „Îmi place foarte mult, nu ...
Interpreta Viorica Lupu a dezvăluit cum I S-A ALES NUMELE: „Sunt unica ...
Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. ...

Cum arată sutienul de un milion de dolari realizat de Victoria’s Secret în 2018

Victoria’s Secret a prezentat varianta din 2018 a sutienului tradițional de un milion de dolari. Numit „Dream Angels Fantasy Bra” acesta este realizat din cristale Swarovski și va fi purtat pe podium de modelul Elsa Hosk.

Modelul suedez, Elsa Hosk, va îmbrăca sutienul de 1 milion de dolari, joi, în cadrul Victorias Secret Fashion Show 2018, a anunțat compania de lenjerie.

Sutienul, care are atașat un lanț de corp, este compus din peste 2.100 de diamante Swarovski și topaze, a transmis compania într-un comunicat de presă.

Realizarea sutienului a durat peste 930 de ore, fiecare diamant fiind montat manual.

Hosk, top-model de 29 de ani din Stockholm, Suedia, a declarat marți că, atunci când a purtat prima dată sutienul pentru o ședință foto a „a fost doar o senzație pe care nu am mai simțit-o niciodată”.

Ea a descris lenjeria ca fiind „foarte misto, foarte simplă, modernă și atât de sclipitoare. Dacă aș fi proiectat-o eu însămi, așa ar fi arătat. Când am pus-o pe mine am avut impresia că cineva a făcut o vrajă și s-a potrivit perfect pe corpul meu”, a mai mărturisit modelul.

În timp ce costul sutienului este cu siguranță mai mare decât prețul unui sutien tradițional Victoria’s Secret, magazinul a spus că o versiune a sutienului, fără diamante pe el, va fi disponibilă pentru vânzare începând cu 29 noiembrie pentru 250 de dolari.

Victorias Secret Fashion Show va avea loc pe 2 decembrie în New York City.

libertatea.ro


NOI 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...