[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Cum i-a râs în față Regina Elisabeta lui Donald Trump?

Toată presa a titrat despre cum președintele american a încălcat protocolul regal în timpul vizitei oficiale, de săptămâna trecută, în Marea Britanie. Nimeni nu a sesizat, însă, că Regina Elisabeta a avut, la rându-i, un ”răspuns” pregătit pentru grosolăniile lui.

Toți au semnalat greșelile lui Trump vizavi de suverana Marii Britanii, însă nimeni nu a luat în considerare că și Regina Elisabeta ar fi făcut o alegere neinspirată în timpul acestei vizite. Chipurile, monarhul britanic a purtat, pentru întâlnirea cu actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, un cadou primit chiar de la fostul președinte american, pe care, clar, îl simpatiza mai tare.

regina-elizabeth-donald-trump-GettyImages-997848276-768x983

Regina Elisabeta a purtat, la întâlnirea cu Trump, broșa primită cadou de la Barack Obama și soția lui, Michelle Obama, achiziționată din contul personal, nu cel al statului. ”Statele Unite ale Americii i-a dăruit reginei Elisabeta, de-a lungul anilor, mai multe bijuterii și pun pariu că stilistul acesteia putea alege oricare dintre ele, însă Majestatea Sa a ales să poarte cu bijuteria din colecție cu semnificația sentimentală cea mai purternică. Cea dăruită, din prietenie, de Obama”, a atras atenția un internaut, pe rețelele de socializare.

queen

okmagazine.ro


IUL 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...