[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Cum o să arate PRIMUL mini-oraș cu temperatură controlată din lume! VIDEO

Emiratul Dubai, care se mândreşte deja cu cea mai înaltă clădire şi cel mai mare acvariu din lume, va construi cel mai mare mall şi parc tematic de interior, care va fi primul mini-oraş cu temperatură controlată la nivel global, scrie Boomberg Businesswee.

Centrul cu o suprafaţă de 720.000 de metri pătraţi va include 100 de hoteluri, un centru medical, centre pentru evenimente şi un district teatral, toate aceastea urmând să fie protejate cu un acoperiş retractabil.

Potrivit dezvoltatorului proiectului, Dubai Holding, mini-oraşul va fi construit în etape, în concordanţă cu dezvoltarea treptată a turismului de familie în Dubai.

Obiectivul este atragerea a 180 de milioane de cumpărători pe an, prin asigurarea posibilităţilor de distracţie, activităţi şi cazare astfel încât întreaga familie să cunsume, fără grija condiţiilor meteorologice impredictibile.

Dezvoltatorul vrea să profite şi de dezvoltarea industriei turismului medical, care atrage, potrivit estimărilor, 750.000 de persoane numai din Statele Unite.

Mall-ul Lumii (Mall of the World) va avea un complex de sănătate cu o suprafaţă de 270.000 de metri pătraţi, care va include servicii de chirurgie specializată şi proceduri costmetice.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro


IUL 16, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...