[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Jennifer Aniston ne-a obişnuit cu apariţiile sale impecabile, cu energia debordantă şi pozitivă. Zâmbetul ei este molipsitor, iar felul în care se prezintă nu poate decât să ne confirme că se simte excelent în pielea ei, scrie okmagazine.ro

Pentru a ajunge în acest stadiu de încredere totală în sine este nevoie însă de eforturi consecvente. Actriţa se antrenează intens, bea multă apă şi… mănâncă paste şi pizza atunci când are chef. Dacă şi tu îţi doreşti să fii mai blândă cu tine însăţi şi să devii cea mai bună versiune a ta, urmează recomandările lui Jen!

Meditaţie şi timp de calitate petrecut cu sine însăşi

Actriţa spune că meditaţia este extrem de importantă în viaţa ei. Îi aduce pacea interioară ori de câte ori are câteva minute libere. „Este cea mai tare metodă de a avea grijă de tine”, explică ea.

Când se concentrează pe ritualul său de relaxare, Jennifer încearcă să petreacă minimum o oră fără să îşi verifice telefonul.

Ritualul de beauty

Jennifer Aniston îşi adoră rutina de beauty, o baie fierbinte şi o masca de faţă fiind reţeta ei pentru fericire deplină. Când vine vorba despre alegerea produselor, actriţa spune că simplitatea este cheia: „Multe produse fancy conţin numeroase ingrediente dăunătoare, care nu sunt deloc necesare pentru piele”.

Nu în ultimul rand, Jennifer pune accentul pe produsele cu factor de protecţie solară. Are astfel de creme peste tot în casă şi le foloseşte zilnic!

Întâlniri speciale cu prietenele ei cele mai bune

Jennifer Aniston crede în energia de grup şi adoră să organizeze întâlniri cu prietenele ei. „E ceva ce toate simţim după ce stam una în prezenţa celeilalte şi ne setam intenţii intr-un spaţiu sigur”, povesteşte ea.

Actriţa spune că este extrem de important să petreci timp în prezenta persoanelor care te fac fericită, acest lucru oferindu-ţi energie pozitivă, endorfine şi o putere interioara de neoprit. Ea şi amicele ei adora să bea Martini şi să mănânce preparate italiene în timp ce discuta despre cele mai personale si sensibile subiecte.

Indulgenţa cu sine însăşi

Jennifer Aniston crede ca viaţa trebuie traita din plin, respectând o proportie de 70% – 30%. Cele 70 de procente sunt destinate lucrurilor serioase, sarcinilor de peste zi şi responsabilitatilor, însa cei 30% sunt complet dedicati indulgentei.

Pentru ea, partea de 30% este formata din timp petrecut in aer liber, la soare, mancare buna si cocktailuri. Martini si Margarita sunt preferatele ei. „Am gusturi destul de banale. Mancarea mexicana este favorita mea, urmata de cea italieneasca”, explica Jennifer. Actrita are acasa un cuptor pentru pizza si incearca sa isi perfectioneze abilitatile de bucatar.

Vizite frecvente la spa

Daca ar fi sa aleaga o singura activitate de self care, Jennifer Aniston si-ar lua prietenele si ar merge cu ele la spa. „Mi-as exfolia tot corpul, m-as impacheta intr-o lotiune cu eucalipt si mi-as curata intreg trupul. Apoi as merge la un masaj lung si as bea cateva cocktailuri pe marginea piscinei, cu fetele” – asa arata ziua ideala de self care pentru actrita din Friends!


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...