[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Cum s-ar putea numi al treilea copil al ducilor de Cambridge

Kate Middleton a născut, luni la ora locală 11.01, un băiat. Numele copilului nu a fost încă făcut public și cel mai probabil vor mai dura câteva zile până îl vom ști. Totuși, casele de pariuri au alcătuit o listă cu posibile nume ale celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, notează libertatea.ro.

Băiatul născut de ducesa de Cambridge, luni, 23 aprilie, este al șaselea strănepot al reginei Elizabeta a II-a și va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron.
Potrivit casei de pariuri LadBrokers, cele mai plauzibile variante de nume pentru băiat sunt Arthur, James, Albert, Philip sau Thomas.

O altă casă de pariuri britanică, William Hill, a dat ca posibile variante de nume Arthur, Albert, James, Alexander, Jack, Frederick, Phillip, Henry și Edward.

Arthur, numele favorit la casele de pariuri, ar fi un omagiu adus tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, al cărui nume de mijloc era Arthur.

Numele copilului nu va fi anunțat imediat după naștere. Se poate aștepta de la câteva zile – cum a fost cazul prinților George și Charlotte – până la o lună – cum a fost cazul prințului Charles.

Copilul va primi încă de la naștere titlul de prinț și toată lumea i se va adresa cu “Alteţă Regală”

Copilul va fi botezat în ritul Bisericii Anglicane, într-o replică a rochiei de dantelă şi satin purtată de fiica cea mai mare a Reginei Victoria în 1841. Originalul nu mai este folosit din 2004 pentru a-l salva de uzură.

Primul copil al cuplului a fost numit George Alexander Louis de Cambridge și titlul său este cel de Prințul George. Fetița cuplului, Prințesa Charlotte a fost numită Charlotte Elizabeth Diana, primind și numele bunicii și al străbunicii ei.


APR 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...