[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Cum se transformă Angelina Jolie în personajul Maleficent! Machiajul durează câteva ore

Disney a publicat imagini cu Angelina Jolie (44 de ani) transformându-se în Maleficent. Actrița se întoarce pe marele ecrane în octombrie, în rolul personajului negativ care a captivat inimile adulților și copiilor deopotrivă, scrie click.ro

Make-up artiștii au nevoie de ore bune pentru a o transforma pe una dintre cele mai frumoase actrițe din lume în personajul tinerei vrăjitoare Maleficent, care trăiește pe tărâmul Moors. Întreg procesul începe cu instalarea coarnelor proeminente ale maleficei creaturi. Apoi, Angelina Jolie este machiată în așa fel încât să se apropie de personajul original din desenele animate. Totodată, make-up artiștii îi crează pomeții înalți, trăsătură definitorie pentru Maleficent.

Filmul Maleficent: Mistress of Evil are premiera în octombrie și le are în distribuție pe Angelina Jolie (Maleficent), Elle Fanning (prințesa Aurora) și Michelle Pfeifer (Regina Ingrith). Fosta soție a lui Brad Pitt a dezvăluit recent cum și-a exersat vocea pentru a o juca pe malefica vrăjitoare.

„Când am aflat că o voi interpreta pe Maleficent mi-am spus că trebuie să mă antrenez, pentru că nu eram încă pregătită. Nu eram sigură că pot face ceea ce trebuie pentru acest personaj. Antrenorul meu de voce m-a instruit să îmi folosesc tonalitatea la maximum. Accentul britanic l-am exersat în timp ce le făceam baie copiilor mei și le-am urmărit reacția. Ei îmi spuneau să nu mai vorbesc așa ciudat. Într-o zi mi-a reușit. Am folosit vocea pe care o am acum în film și toți copiii au râs. Mi-am dat seama că am găsit în sfârșit tonalitatea și dicția potrivită”, a declarat Angelina Jolie, citată de metro.co.uk.


SEP 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...